Posredujemo vabilo k nominaciji uspešnih znanstvenic za nagrado ‘L’Oréal-UNESCO For Women in Science Awards 2023’. Nominacije potekajo do 31. 5. 2022 izključno elektronsko preko spletne platforme https://www.forwomeninscience.com/ .

V priponki najdete besedilo poziva ‘Call for Nomination’ ter ‘Rules and Regulations’, ki urejata postopek izbora kandidatk. Kandidatke morajo izkazovati znanstveno odličnost, ki je priznana tudi s strani mednarodne znanstvene skupnosti, aktivno sodelovati v znanstvenih raziskavah in delovati na enem izmed znanstvenih področij: fizikalne znanosti, matematika, računalniške vede.

Ustrezni predlagatelji kandidatk so lahko: predstavniki akademske skupnosti – redni profesorji ali raziskovalci vsaj z doktoratom znanosti, predstojniki kateder, nekdanje nagrajenke L’Oréal-UNESCO For Women in Science Awards, tudi odgovorna oseba univerze…

V primeru nominacij kandidatk s strani predstavnikov akademske skupnosti vaše članice (kjer predlagatelj ne bo rektor), vas prosimo, da nam v zvezi z opravljenimi/oddanimi nominacijami posredujete le poimenski seznam nominiranih kandidatk.

V primeru nominacij kandidatk s strani rektorja (na predlog članice), vas prosimo, da posredujete popolno vlogo v obliki, da bo mogoč prenos v zgoraj omenjeni portal/spletno platformo.

Oboje, prosimo, posredujte na e-naslov Oddelka za raziskovalno in umetniško dejavnost UM (orud@um.sinajkasneje do 19. 5. 2022.

PRIPONKI:

2023-LOREAL-UNESCO-FOR-WOMEN-IN-SCIENCE-INTERNATIONAL-AWARDS-CALL-FOR-NOMINATION
2023 LOréal-UNESCO For Women in Science International Awards – Rules and regulations

Accessibility