Konzorcij EDIH DIGI-SI objavlja poziv za digitalne inovacije, ki bi sodelovale na tekmovanju Digital Innovation Challenge Competition (v so-organizaciji s projektom AI REGIO), na katerem bomo izbrali najboljšo digitalno inovacijo.

Zmagovalna digitalna inovacija bo deležna aktivne promocije tako na slovenskem trgu kot na tujih trgih preko različnih evropskih mrež partnerjev DIGI-SI.

V prvem krogu bo izbranih 20 finalistov, ki se bodo v zadnjem tednu novembra udeležili »pitching« delavnice, ki jim bo v pomoč pri pripravi na drugi krog ocenjevanja v obliki »pitching« predstavitev digitalnih inovacij v angleškem jeziku na EDIH DIGI-SI Community Days konferenci, ki bo v petek, 9. decembra 2022.

V primeru, da imate digitalno inovacijo, ki jo želite deliti s svetom, vas vabimo k sodelovanju, bodisi z lastno digitalno inovacijo ali inovacijo nastalo med delom z vašimi študenti ali v sodelovanju s podjetjem.

Več o pozivu in o samem tekmovanju lahko preberete v priloženem dokumentu »DICC_Pravila-in-pogoji-sodelovanja« in na spletni povezavi https://dih.um.si/objavljen-je-poziv-za-izziv-digitalnih-inovacij-digital-innovation-challenge-competition/.

Če želite sodelovati, pošljite izpolnjeno predlogo prijavnega obrazca (priloga »DICC_Prijavni-obrazec«) na elektronski naslov dih@um.si s pripisom zadeve »TEKMOVANJE DIGITALNE INOVACIJE – PRIJAVA«.

Rok za oddajo predloga je 13. november 2022 do 23.59.

Accessibility