Iz SBRA vas vljudno vabijo na udeležitev posredniškega dogodka UnILiON – Podnebje, Energija in Mobilnost v okviru CL5 razpisov, ki bo potekal po spletu v ponedeljek, 15. aprila, ob 9.30 (CET). Dogodek organizirajo bruseljski uradi za zvezo iz mreže UnILiON. UnILiON je neformalna mreža približno 54 bruseljskih uradov za zvezo, katerega član je tudi SBRA, ki zastopajo več kot 160 univerz po vsej Evropi ter v Združenem kraljestvu, na Japonskem in Norveškem.

Cilj dogodka je vzpostaviti platformo za vse, vas združiti, da bi izmenjali svoje zamisli, znanje in izkušnje ter poiskali ustrezne partnerje za prihodnje konzorcije v okviru posebnih razpisov programa Obzorje Evropa v sklopu 5, s posebnim poudarkom na destinacijah 2 in 6. Raziskovalce, podjetja in druge organizacije vabimo, da predstavijo svoje projektne zamisli ali dejavnosti, povezane s posebnimi razpisi v okviru CL5 programa Obzorje Evropa.

Če želite sodelovati na dogodku, se prijavite tukaj. Ker je na voljo le malo časa, vas pozivamo, da se prijavite čim prej.

Rok za prijavo je petek, 29. 3.

Prijavite se lahko kot udeleženec (imeli boste možnost poslušati predstavitve) ali kot predavatelj (v 3 minutah boste predstavili svoje ideje in potencial). Upoštevajte, da bo dovoljena le ena predstavitev na institucijo. Ker je število možnih predstavitev omejeno, si organizatorji pridržujejo pravico do izbire predstavnikov. Podrobnejše informacije o pričakovani strukturi in vsebini predstavitev bodo predstavniki prejeli po prijavi.

Rok za oddajo predstavitev je petek, 5. aprila.

Accessibility