Spoštovani,

iz SBRA vas vljudno vabimo na udeležitev posredniškega dogodka UnILiON – Civilna varnost za družbo v okviru CL3 razpisov, ki bo potekal po spletu v ponedeljek, 03. junija, ob 14.30 (CET). Dogodek organizirajo bruseljski uradi za zvezo iz mreže UnILiON. UnILiON je neformalna mreža približno 54 bruseljskih uradov za zvezo, katerega član je tudi SBRA, ki zastopajo več kot 160 univerz po vsej Evropi ter v Združenem kraljestvu, na Japonskem in Norveškem.

Cilj dogodka je ustvariti platformo za izmenjavo idej, znanja in izkušenj ter olajšati iskanje ustreznih partnerjev za prihajajoče konzorcije v okviru posebnih razpisov programa Obzorje Evropa v sklopu 3, ki se bodo zaključili novembra 2024. Raziskovalce, podjetja in druge subjekte vabimo, da predstavijo svoje predloge projektov ali dejavnosti, povezane s posebnimi razpisi v okviru sklopa 3 programa Obzorje Evropa.

Če želite sodelovati na dogodku, se prijavite tukaj. Ker je na voljo le malo časa, vas pozivamo, da se prijavite čim prej.

Rok za prijavo je petek, 31. maj.

Prijavite se lahko kot udeleženec (imeli boste možnost poslušati predstavitve) ali kot predavatelj (v 3 minutah boste predstavili svoje svoje strokovno znanje in izkušnje in/ali zamisel o projektu). Upoštevajte, da bo dovoljena le ena predstavitev na institucijo. Ker je število možnih predstavitev omejeno, si organizatorji pridržujejo pravico do izbire predstavnikov. Podrobnejše informacije o pričakovani strukturi in vsebini predstavitev bodo predstavniki prejeli po prijavi.

Rok za oddajo predstavitev je torek, 28. maj.

AGENDA (PDF)

 

Accessibility