Spoštovani.

ARIS je na svoji spletni strani objavila Javni razpis za sofinanciranje nakupov raziskovalne opreme (Paket 22).

Predmet javnega razpisa je (so)financiranje nakupov raziskovalne opreme v letu 2024 in 2025 (Paket 22). (So)financirajo se nakupi raziskovalne opreme, katere informativna predračunska nabavna vrednost  prijavljene raziskovalne opreme znaša najmanj 50.000 EUR za naravoslovje, najmanj 20.000 EUR za tehniko, biotehniko in medicino ter najmanj 15.000 EUR za humanistiko in družboslovje. Navedena informativna predračunska nabavna vrednost velja tudi za konzorcijske nakupe raziskovalne opreme.

Za podrobnejše informacije prosimo, sledite povezavi Javni razpis za sofinanciranje nakupov raziskovalne opreme (Paket 22).

Rok za oddajo prijave je do vključno 12. 7. 2023 do 14. ure v elektronski obliki preko spletnega portala ARIS Digital Forms, pri čemer prosimo, da so obrazci zaključeni in potrjeni s strani Potrjevalca 1, 2 in 3 (administracija na članici, dekan, administracija rektorata) ter digitalno podpisani s strani nosilca prijave oz. pripravljeni na digitalni podpis rektorja najpozneje do 10. ure na dan zaključka poziva ARIS.

Lep pozdrav.

Accessibility