V sklopu EURAXESS mreže vas vabijo na naslednja dogodka:

1.Vabilo na virtualni seminar, namenjen predvsem doktorskim študentom in mladim doktorandom z naslovom Ustvarjalnost pri reševanju težav in odločanju v okviru projekta ERA TALENT, ki bo potekal 14. marca 2024 s pričetkom ob 16. uri. Registracije na tej povezavi bodo odprte do 13. marca do 16. ure. Več informacij najdete v priponki

Namen seminarja je raziskovanje inovativnih pristopov za spopadanje z izzivi, ustvarjanje prodornih idej in sprejemanje premišljenih odločitev, ki vodijo k uspehu zagonskih podjetij, odkrivanje preizkušenih tehnik za spodbujanje ustvarjalnosti, razmišljanje izven okvirov in premagovanje ovir na podjetniški poti.

2. Vabilo na EURAXESS delavnico za raziskovalce z naslovom Prevzemite vajeti svojega čustvenega počutja, ki bo potekala 14. marca 2024 med 10. in 13. uro. Delavnica je namenjena raziskovalcem in njihovemu lažjemu spopadanju z zahtevnimi situacijami znotraj akademske raziskovalne kariere. Za več informacij in registracijo obiščite to spletno mesto. Več informacij najdete v priponki.

Accessibility