Spoštovani,

Univerza v Mariboru v okviru projekta Lažne novice in teorije zarote? Opolnomočimo (se za) znanost! – akronim oooZnanost! v sodelovanju z Inštitutom za promocijo varstva okolja IPVO med septembrom 2024 in junijem 2025 organizira mesečna virtualna srečanja, na katerih nam bo red. prof. ddr. Ana Vovk s Filozofske fakultete Univerze v Mariboru skozi 10 tematskih sklopov predstavila, kako živeti skladno z naravo.

Red. prof. ddr. Ana Vovk je inovatorka naravnih pristopov od osebne ravni do mednarodnih dimenzij in direktorica Inštituta za promocijo varstva okolja. Na srečanjih, ki bodo vsak prvi torek v mesecu ob 19.00, bo po 30-minutni predstavitvi tematike sledila diskusija. Program srečanj z opisi tem je v priloženem dokumentu. Srečanja bodo potekala virtualno, v orodju MS Teams.

Prvi v nizu klepetov bo potekal v torek, 3. 9. 2024, na temo: Zakaj je pomembno živeti v skladu z naravo?

Na srečanje se prijavite preko povezave IzpopolniUM in vabilo posredujte vsem morebiti zainteresiranim za udeležbo. Za morebitna dodatna vprašanja smo vam na voljo na ern@um.si, zadeva: Na klepetu z red. prof. ddr. Ano Vovk.

Vabljeni vsi, ki vas zanima sobivanje z naravo!

Vabilo: Na klepetu z red. prof. ddr. Ano Vovk v ritmu narave (PDF)

Accessibility